huishoudelijke hulp voor [nieuwe ouders]

BEN JE (TIJDELIJK) NIET IN STAAT OM HUISHOUDELIJKE TAKEN UIT TE VOEREN? OF KOM JE TIJD TEKORT VOOR HET HUISHOUDEN? OMDAT JE HET DRUK HEBT OF LIEVER TIJD STEEKT IN ANDERE ZAKEN?


WIJ HOUDEN JOUW HUIS SCHOON EN LEEFBAAR ZODAT JIJ HIER ZELF NIET NAAR OM HOEFT TE KIJKEN. WIJ BIEDEN OP PARTICULIERE BASIS ONDERSTEUNING AAN EN NEMEN JE WERK UIT HANDEN DOOR JOUW HUIS SCHOON EN LEEFBAAR TE HOUDEN.

Het leven gemakkelijker maken, één schoonmaakbeurt per keer.

Denk aan je typische week – een druk werkschema, kinderen en huisdieren naar school en afspraken brengen, boodschappen doen, koken, rekeningen betalen. Eindelijk aankomen bij het weekend, alleen om geconfronteerd te worden met verschillende uren van opruimen, het huis schoonmaken en alles op orde brengen om de week opnieuw te beginnen. Als je NIET continu bezig bent met het schoonmaken van het huis, hangt dat knagende schuldgevoel en de mogelijkheid dat de schoonfamilie onverwacht langskomt over je heen.

Het hoeft niet op deze manier te gaan.

Bij Detzo helpen wij je graag om je vrije tijd terug te krijgen. We geloven dat je “eigen tijd” niet moet bestaan uit het schrobben van toiletten en het schoonmaken van vloeren. We KENNEN het gevoel om thuis te komen, helemaal uitgeput, alleen om het werk thuis voort te zetten. Het is MOEILIJK om volledig te ontspannen in een vies huis – een opgeruimde en schone ruimte is praktisch levensveranderend voor de geestelijke gezondheid en het vermogen om volledig aanwezig te zijn bij je dierbaren. Het inschakelen van een schoonmaakdienst betekent meer ontspanning, tijd en energie voor alle andere gebieden van je leven.

Het professionele team van huishoudelijke schoonmakers bij Detzo is gebonden en verzekerd, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je huis in capabele en legitieme handen is. Detzo kiest alleen teamleden die volledig in lijn zijn met onze bedrijfswaarden: Integriteit, Familie Eerst, en een Dankbare & Positieve Houding. Als een kandidaat niet volmondig kan zeggen dat ze HOU ervan om schoon te maken, halen ze het niet in ons hechte team. We begrijpen volledig hoe persoonlijk het is om iemand in je huis te hebben, vooral iemand die alle hoekjes en gaatjes schoonmaakt! Wij nemen het vertrouwen van onze klanten ongelooflijk serieus en proberen altijd dezelfde schoonmaker naar je huis te sturen, zo vaak als mogelijk is. Als we toch een andere schoonmaker moeten sturen, zorgen onze uitgebreide aantekeningen over elk huis voor een naadloze overgang/invulling, zodat je  altijd dezelfde hoogwaardige schoonmaak ontvangt die je gewend bent.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

In alle badkamers worden deze taken uitgevoerd:

In alle slaapkamers worden deze taken uitgevoerd:

In alle gangen en gemeenschappelijke ruimtes worden deze taken uitgevoerd:

In alle andere kamers worden deze taken uitgevoerd:

In de keuken en eventuele bargedeeltes worden deze taken uitgevoerd:

Aanvullende diensten – gelieve voorafgaand aan de afspraak aan te vragen

Als er andere taken zijn die u graag voltooid wilt hebben, neem gerust contact met ons op! We doen ons best om onze schoonmaak aan te passen aan de behoeften van uw huis als ze buiten de bovengenoemde taken vallen.

Tenslotte, voordat de schoonmakers van Detzo uw huis verlaten, controleren ze deze belangrijke veiligheidsgebieden:

Boek uw schoonmaak in slechts 3 simpele stappen