Gezocht: Verzorgende IG R’dam Noord (parttime)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, uitdagende baan in de thuiszorg in de regio Rotterdam Noord? Wij zoeken op korte termijn een Verzorgende IG om ons zorgteam te komen versterken.

Functiebeschrijving

Als Verzorgende IG bij Detzo ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging en verpleging bij cliënten in de thuissituatie. Het doel daarbij is om de zelfredzaamheid van de cliënt te behouden c.q. te verbeteren, zodat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Aan jou de opdracht om de cliënten:

 • te ondersteunen bij persoonlijke basiszorg,
 • te begeleiden op psychosociaal gebied en op het gebied van zingeving.
 • en hun mantelzorger te ondersteunen bij het voeren van de regie over het eigen leven (zelfmanagement)
 • en het geven van voorlichting, advies en instructie, behoren tot jouw werkzaamheden.

Je bent in staat om volledig zelfstandig de verzorgende en begeleidende werkzaamheden in de thuis/leefsituatie van de cliënt te verrichten. Ook ben je in staat om actief een bijdrage te leveren in het behouden c.q verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de cliënt door tijdig (mogelijke) gezondheidsproblemen te signaleren en hier acties op in te zetten. Het schrijven van rapportages in het zorgdossier maakt uiteraard ook onderdeel uit van je werk.  

Je bent empatisch en in staat om een luisterend oor aan de cliënt en familie/mantelzorgers te bieden, zonder verlies van professionaliteit.

Functie-eisen

Wat wij vragen :

 • Een diploma Verzorgende niveau 3;
 • Bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring in de ouderenzorg/thuiszorg;
 • Affiniteit met de verschillende doelgroepen;
 • Goede sociale vaardigheden, een sterk  verantwoordelijkheidsgevoel, een professionele instelling, enthousiasme en betrokkenheid;
 • Flexibele inzetbaarheid en zelfstandig kunnen werken;
 • Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer (fiets, bromfiets en/of auto), liefst woonachtig in de regio Rotterdam;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

De Thuiszorg Organisatie (Detzo) is een kleinschalig zorgbureau dat samenwerkt met regionale ziekenhuizen. Detzo biedt daarbij revalidatiezorg en diverse diensten.

Door de verscheidenheid aan diensten die Detzo aanbiedt kunnen we onze cliënten zo veel mogelijk zorg en ondersteuning aanbieden die ze nodig hebben, thuis, onderweg en online. Detzo streeft naar hoogwaardige dienstverlening en staat open voor iedereen.

Geïnteresseerd?

Na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Wij bieden een uitdagende functie bij een groeiende thuiszorgorganisatie. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO VVT. Daarnaast bieden wij een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en pensioenvoorziening. De contracturen zijn voor 24 tot 28 uur per week.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag? Reageer dan snel!  Je kunt je motivatie en CV opsturen naar werving@detzo.nl.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.